POLITICA RESURSE UMANE

Angajăm persoane care au potențialul de a modela viitorul nostru

Noi respectăm principiul egalității în șanse în angajarea candidaților care sunt axați pe spiritul de echipă și valori, și care sunt competenți, care dispun de cunoștințe și potențialul care va duce compania noastră în viitor.

Noi pregătim oportunități de training și dezvoltare

Noi asigurăm că cerințele actuale și viitoare de competență ale companiei noastre sunt îndeplinite prin pregătirea oportunităților de îmbunătățire, care va dezvolta competențele angajaților noștri prin intermediul conceptelor noastre în ceea ce privește training constant, inovare și progres.

Considerăm toți angajații noștri calificați

Noi considerăm fiecare dintre angajații noștri să fie un lider calificat al lucrului său, prin care creăm un mediu de lucru participativ, care va dezvălui și dezvolta potențialul de pregătire de oportunități de dezvoltare individuală.

Ne încurajăm angajații noștri să evidențieze cele mai fine performanțele

În timp ce ne încurajăm angajații noștri să prezinte un nivel mai ridicat de performanță, evaluăm performanțele lor în mod corect și obiectiv, și ne asigurăm că obiectivele lor personale sunt în concordanță cu cele ale companiei noastre.

Noi încurajăm participarea și comunicarea și sărbătorim contribuțiile angajaților noștri în unison

Ne încurajăm angajații noștri să se implice în toate tipurile de proiecte inovatoare și creative, precum și a aduce contribuția la studii bazate pe individ și imbunatațire a echipei. Mai mult decât atât, organizăm activități de comunicare corporative in-house, în scopul de a promova dialogul între compania noastră și angajații noștri, precum și onorarea contribuțiilor în unison.

Obținem puterea de la familiile noastre

Considerăm familiile noastre a fi la fel de mult o parte inseparațională a organizației noastre ca și angajații noștri, care sunt factorul determinant în realizarea cu succes a obiectivelor companiei noastre.