MESAJUL CEO

Asumă-ți responsabilitatea pentru o lume mai bună ...

Noi știm cu toții acum că am putea oferi în mod individual o contribuție extraordinară prin introducerea unor schimbări în modul nostru de viață pentru o lume mai durabilă, pe care o putem lăsa generațiilor viitoare. Într-un curs de timp care curge rapid, lumea noastră devine bolnavă și bătrînă, la fel ca oricare dintre noi. Este evident că pământul nostru, care este alertat de dezvoltarea tehnologiei și obiceiurile noastre de consum, nu va putea să ne găzduiască, dacă vom continua să trăim și să consumăm în același mod în care facem acum ...

Suntem cu toții responsabili pentru starea actuală a lumii noastre. Ei bine, atunci, ce putem face pentru a îmbunătăți situația? Fiecare țară, fiecare companie și fiecare individ în cadrul societății trebuie să se adopte schimbarea și să îndeplinească ceea ce se așteaptă de la el. Acum, există un lucru care este destul de clar. Noi nu mai putem desfășura activitatea de afaceri și să trăim viețile noastre cu obiceiurile noastre actuale de consum ...

     

Liderii cei mai faimoși din lume, care au venit împreună pentru documentul, Vision 2050, elaborat de Consiliul de Afaceri pentru Dezvoltare Durabilă, și-au exprimat în mod clar următoarele: "Este destul de evident că modelul de a face afaceri de care ne-am obisnuit nu va fi durabil și nu va asigura prosperitatea economică și socială. Putem ajunge la durabilitatea și prosperitatea economică și socială, doar dacă și numai dacă vom face schimbări radicale începând de acum! "

Ca parte a lumii corporative, Bilim Pharmaceuticals, cu o astfel de înțelegere, a înfruntat ”dureri”, mai ales începând cu anul 2009, pentru a realiza proiecte importante ...

Conștientizarea, "Responsabilitatea corporativă pentru o dezvoltare durabilă", care este o parte a culturii noastre corporative, ne motivează să funcționăm mai bine și de a fi un lider în ceea ce privește această problemă. Noi depunem eforturi împreună cu angajații noștri de responsabilizare socială a furnizorilor și clienților noștri. Acest proces contribuie la dezvoltarea companiei noastre pe de o parte, în timp ce ne face indivizi, familii și societăți responsabile, pe de altă parte. În acest fel, am devenit, de asemenea, lider al sectorului farmaceutic turc.

Aș dori să explic unele dintre activitățile noastre, de care sunt mândru:

  • Noi am fost prima companie farmaceutica care a semnat Global Compact în 2010;
  • Noi am fost prima companie din Turcia care a publica primul GRI (Global Reporting Initiative), nivelul A de Corporate Responsibility Report în 2011. Anul trecut, am publicat primul Corporate Responsibility Report  din sectorul farmaceutic turcesc.
  • Vom publica Carbon Footprint Report în fiecare an, o altă premieră în industria farmaceutică. Pe baza acestui raport, vom pregăti și implementa planurile de acțiune în fiecare an, în scopul de a măsura impactul asupra mediului și pentru a efectua îmbunătățirile necesare.
  • După ce a intrat în funcțiune ca green building, uzina noastră Gebze, a fost considerat demnă de Environmental Award acordat de Camera de Industrie Kocaeli, o distincție care confirmă eforturile noastre.

Fiecare dintre noi are puterea de a influența pe cel care este în jurul nostru ... Din acest motiv, este foarte important de a spori cunostințele noastre în durabilitate, de fiecare dată.

Vă rugăm să vă asumați responsabilitatea pentru Dvs., familia Dvs., de mediu, comunitate și omenire, și cel mai important pentru o lume durabilă ...

Cu cele mai bune urări,
Dr. Erhan BAŞ
CEO