MISIUNE / OBIECTIVE / VALORI

Misiunea noastră

Bilim Pharmaceuticals produce medicamente care păstrează sănătatea umană și asigură tratament. Medicamentele sunt produse în uzine moderne și high-tech la standarde internaționale.

Prin actualizarea publicității de marketing a medicamentelor pe piața locală și internațională cu focusarea asupra clientului, compania permite accesul la medicamente împreună cu satisfacția clientului la cel mai înalt nivel.

Prin experiența cîștigată, compania îndeplinește o creștere profitabilă și de durată, adoptă ideea calității vieții ca o filosofie de viață și pune în valoare oamenii și viață umană, precum și colaborarea spre schimbare.

Datorită sistemului inovativ în resurselor umane și structură organizațională, compania atinge cel mai posibil înalt nivel în angajamentul și satisfacția angajaților, care sunt forța motrică în competiție.

Protejează mediul și resursele naturale în conformitate cu responsabilitatea socială, acordă importanță valorilor etice și contribuie la dezvoltarea socială și economică a societății.

Viziunea nostră

Pînă la finele anului 2014, de a fi una din companiile de top pe piața farmaceutică turcească și de a atinge cele mai mari nivele de export dintre toți producătorii locali de medicamente.

Valorile noastre

Fericirea umană

Noi știm că calitatea vieții vine de la fericirea umană. Noi credem că eficiența personalului nostru se reflectă asupra fericirii clienților noștri. Noi credem în faptul că conceptul respectării umane este cea mai importantă verigă în acest lanț.

Respectul pentru generațiile viitoare

Noi știm că avem responsabilitate vizavi de întreaga lume. Noi considerăm că toate resursele de pe pămînt, mai ales apa și energia, trebuie utilizate rațional. Noi credem în esențialitatea contribuirii sociologice, ecologice și economice în societate.

Managementul prin principii etice

Toți cunoaștem importanța triunghiului ce cuprinde justiție, responsabilitate și transparență. Noi credem că acțiunile etice constituie pilonul principal al proceselor noastre de luare a deciziilor, legile naționale și globale și regulile care trebuie respectate. Noi credem în valoarea conștiinței curate la sfîrșitul fiecărei zi.

Schimbare

Noi credem că schimbarea nu înseamnă doar de a fi deschis la inovații; însă diferențierea și progresul vine împreună cu schimbarea. Noi credem că noi trebuie sa perfecționăm și să dezvoltăm business-ul nostru în continuu și avînd principiul de excelență.

Pasiunea pentru succes

Toți cunoaștem că pasiunea este primul pas într-o călătorie de succes. Noi credem că fiind orientat către soluție și avînd un caracter pozitiv ne va duce spre cel mai mare succes. Noi credem că fiecare răsărit de soare este mesajul unui nou succes.